Anmeldelse af Klipsch The Three med Google Assistant (Smart speaker / Smart Højttaler)

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Når man skal ud og have fundet sig en Smart Speaker med god lyd, så er der overraskende mange gode bud særligt hvis man er til bl.a. Bowers & Wilkins (B&W) og Klipsch hvor sidstenævnte har mere bas end førstnævnte.

Denne Klipsch The Three med Google Assistant har nu nær to år på bagen så nu må det være men end okay at have en mening om den.

Prisen er i øjeblikket 2.499,- billigste sted og ved release var den helt oppe i 3.795,-

Nå, først.. Hvorfor købe en smart speaker med Google Assistant? Jo, det er faktisk to produkter i et. - Google sælger også deres eget men lyden er meget bedre her og når man ikke høre musik. Ja så virker den som enhver anden GA-enhed. Dvs. at jeg f.eks. kan tænde for lyset (Hue) el. åbne garageporten (Nassau + Arduino mods + Raspberry Pi drevet.)

Uden abonnement på YouTube, Google Music el. Spotify er det dog en meget reklamefyldt opblevelse. I 2019 kunne man høre 4-5 sange inden en reklame dukkede op. - Nu er det efter hver eneste. Dvs de 99,- i abonnement til Google næsten er et must.

Hvordan er lyden så:

Lyder er ekstrem lækker for så lille en enhed og højt spiller den også. Bassen tager dog overhånd, særligt når der spilles lavt hvor udligningen mere sker, når man er på de 70-80% i lydstyrke hvor alt "glider" perfekt sammen.

Design:

Retro på den helt rigtige måde og dens brug af valnød-træ med grå stoffinish på siderne gør bare, at den passer ind mange steder, om man har en moderne indretning el. blot bruger de arvede møbler.

Hvad der trækker ned:

Ingen direkte tilslutning med kabler som set herunder:

så man er nødsaget til enten at benytter sig af afspilning via Google Assistant el. Bluetooth. Benytter man sig af Google Assistant så er alt super lækkert men vælger man Bluetooth så går kvaliteten kraftigt ned og lyden bliver hurtigt muldret når der spilles højt.

Dens lydtrin ved brug af den fysiske "skrueknap" på enheden er der ikke nok af. Denne tager 10% hver gang der drejes et hak op el. ned. Dvs man skal ind på Google Home Appén på ens smartphone for f.eks. at sætte den til 87% hvis det er det man finder den helt rigtige lydstyrke.

Ved bluetooth-brug fra særligt Windows 10 bliver man smidt af, af og til, og man skal så vente på, at forbindelsen bliver skabt igen. Dette er ikke sket fra mine foretrukne linux bærbarer. Dette er testet med diverse bærbar-brands og er ikke driver releateret. Ligeledes er det aldrig sket med et par Samsung smart-tvs.

Fysiske knapper:

Ift. knapper har vi:

 1. Deaktivering af mikrofon. (Tvivler men rart den er der).
 2. Bluetooth-knap til pair af enheder.
 3. Google Assistant -knap. (Det giver dog mest mening med et "hey google", "hej google" el. "hello google".
 4. Volume-knap der er en skrueknap.

Er den så prisen værd?

Hvis ikke man vil betale de 99,- for reklamefri musik så er sådan en smartspeaker et mareridt. Det fint de skal tjene penge men reklamerne er kun om, at man skal betale de kr. 99,- om måneden og så er det de samme 3-4 ads der kører om og om igen og igen. Man bliver helt skør til sidst. Så var alm. reklamer at foretrække for her er der da i det mindre lidt variation.

Nå lyden er spot-on, særligt nårder spilles højt.

TECH reviews

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).