Forest Whisky Blend Number One / Batch 1

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Glem alt om om den til dels meget omtalte Forest Gin fra Forest Distillery for nu er en Forest Whisky vokset frem i skoven og der er her tale om diverse maltwhiskyer, hvor alderen er mindst otte år og så har hele herligheden fået en finish i 50 år gamle Oloroso sherryfade.

Selve flasken er i sort porcelæn, glaseret med ægte guld, hvor det grafiske (papirklip) er udarbejdet af kunstneren Georgia Low.

Der er i alt tale om 450 flasker (batch 1) hvor vores har flaskenr. 224 hvor
theforestdistillery.com selv har haft 100 af disse til direkte salg. Der er tale om 47% alkohol.

Næse:

God potion appelsin og marcipan efterfulgt af citrusfrugt hvornæst banankage med mælkechokolade gør sit indtog. En meget sød men også frisk næse. Hints af æble og anelse af hvid peber. Andet er kan opfanges er brændte mandler og kogende karamel i en gryde.

Mund:

Skoven er der ikke meget af, for der er her mere dømt slikbutik for alle pengene men uden at det bliver for meget og første “mund-tanke” er en sukkermad (bare sukker) på hvid ristet toastbrød hvorefter -man- springer direkte til frugtsalat uden fløde el. creme fraiche. Godt indspark af marcipan og blomme kommer dernæst og den byder også på diverse nødder med hints af jord. Munden byder fra start til slut på diverse citrus frugter med friskhed og syrlighed fra primært lime men kan sagtens være blot citron. – Bananen blev ikke rigtig fundet her som i næsen men sikkert drunket i sødme og sukker.

Afslutning:

Mellem af længe og igen meget frisk og let hvor ristet toast er, hvad der er mest af hvor der nu også er blevet plads til honning og så kommer bananen på banen igen. Slutningen virker lidt “blomster-agtig” og den er en anelse “jordet”.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 73/100.

En rigtig fed flaske som man ofte ser det fra “ginfolket” men noget nær guld er der dog ikke tale om indeni flasken så out vs. in -forventningerne stemmer ikke helt overens og meget af de oloroso-noter der burde være der, er ikke at finde. Når brandet / navnet i øvrigt indeholder “forest” forventer man også en del jord, våd skovbund mv. som der ikke rigtig er meget af desværre.

Ergo er prisen på kr. 500,- alt for meget for, hvad man står med til sidst, i glasset men siger vi, at det er ok at betale 150-200 bare for flasken… ja så er den med i kampen igen hvor meget giver mening og er ganske udemærket.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).