Du har abonneret på Brevstgaard
Store! Derefter skal du gennemføre kassen for fuld adgang til Brevstgaard
Velkommen tilbage! Du er logget ind.
Succes! Din konto er fuldt aktiveret, du har nu adgang til alt indhold.
Succes! Dine faktureringsinfo er opdateret.
Opdatering af faktureringsinfo mislykkedes.

Glasshouse Blended Scotch Whisky

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Mange giver sig i kast med prøve at lave en Whisky Highball på et eller andet tidspunkt men ingen har faktisk lavet en whisky, tiltænkt ene og alene dette formål indtil nu. Dvs. her står vi med en blended whisky kun tiltænkt at skulle bruges i cocktails.

Som de selv skriver det så er den lys i smagen og til den frugtagtige side men hvad er der så faktisk i flasken? Jo, 100% malt byg, blanding af coffey og pot sourced fra Loch Lomond. Blanding aftappes som ikke-chill-filtreret og så er dens alkoholprocent på 46%.

Deres whisky highball anbefaling er således:

 • 1 del Glasshouse.
 • 3 dele danskvand.
 • hæld over is i et glas.

Hvem står så bag denne Glasshouse blend? Det gør den unge mand Lawrence der selv udtaler, at han ikke forstår at lave kompliceret blanding, da han er bartender, men han forstår at blande ting sammen, som smager godt.

Næse:

Starter ud med let grønt æble der skifter over i en “sprittet” pæresaft. Så ankommer citrus blandet med malt og egetræ og flader ud i duften af grønne vindruer. – Lidt al’a en børnechampagne.

Mund:

Abrikos vil nu ind og lege med, i den lille sandkasse, hvor æble og pære er. Begravet i bunden under sandet findes honningmelon, svag nougat, svag nougat, svag appelsin og svage hints fra nødder og banankage.

Afslutning:

Kort og kedelig men det er måske okay, nu hvor den IKKE er tiltænkt at skulle drikkes neat. Dens alsutning minder mest om en meget moden pære.

Resultat, tanker og score:

Score: 31/100.

Denne Glasshouse Blended Scotch Whisky smager lige som godt, som den stolthed man ville have over, at man ejede det største drivhus på vejen…. men hvor hvert eneste vindue enten var revnet eller helt slået itu.

Dens alkoholprocent på 46% er slet ikke at bemærke og var 40% påtrykt etiketten, ville man hellere ikke tro dem. – Ergo, vi er tilbage til børnechampagnen tilsat alkohol der lige så godt kunne være vodka tilsat lidt æble og pære -koncentrat.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-medarbejder hos Herning HF & VUC.


 1. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 2. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 3. Hootsuite Social Marketing Certification.
 4. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 5. Google Analytics for Power Users.
 6. Google Shopping ads Certification.
 7. Google Ads Search Certification.
 8. Google Analytics for Power Users.
 9. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 10. *For datoer mv. - Se LinkedIn.