Irish Single Malt 13 års (Batch 3) - That Boutique-y Whisky Company

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Så kan vi anmelde vores første That Boutique-y Whisky Company – Atom dram og i dette tilfælde er der tale om Irish Single Malt 13, #3 (dvs. Batch 3) hvor der i alt er tale om 1.726 flasker. Som set på billedet står vi i vores tilfælde med flaske 1665 ud af disse og dens alkoholprocent er på 46,8%.

Priser / Awards:

 • Gold – Irish Single Malt – Premium – 2018 The Irish Whisky Masters (The Spirits Business)

Næse:

Det første man tænker er friskhed hvilket egentligt er noget sludder og brøvl for mere “frisk” end andet “flasket” er den ikke men der er her tale om en tydelig korn (som ikke er overvældende) stærkt efterfulgt af nyklippet græs, rødt æble, fersken og honningmelon. Grapefrugt, grønne vindruer og pærecider er også let at opfange, faktisk ala en herrljunga pærecider mange har smagt på et eller andet tidspunkt. Hints fra kirsebær, citron, appelsin og diverse tørrede frugter.

Mund:

Æblen rammer tydeligt og så alligevel ikke, for om rød eller grønt er ikke en let sag da pære-indspark er til stede, som faktisk går lidt over i rå squash som man på underlig vis skulle vælge at spise efter græsklipning en varm sommerdag… Godt med citrus frugter der både byder på citron og grapefrugt samt har vi hints fra ingefær og eddike. Andet der kan opfanges men ikke lige så kraftigt er kanel, vanilje, mælkechokolde, blåbær, abrikos og honning.

Afslutning:

Kort afslutning hvor fersken og grapefrugt er den mest tydelige spiller på banen efterfulgt af en “langsomt løbende” malt og honning -sødme. Hints fra æble, diverse nødder og tørret frugt. Kirsebær er til stedet i afslutningen men ikke rigtig mulig at opfange i næse el. mund og ellers igen rå/frisk squash der ikke er så forfærdeligt som det måske lyder.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 71/100. 

Dens label er sjov men ikke så sjov den kan retfærdiggøre en pris på ca. 500,- hvor samme “dramglæde” kan findes til det halve men alligevel virker det ok idet navnet, That Boutique-y Whisky Company, har et eller andet lokkende over sig. Lige netop denne label er måske mindre heldig ift. de andre men måske den blot skal være en “gavedram”. – Vi kender sikkert alle sammen én eller flere der er til whisky og som også har noget til fælles med dyret herpå.

Nå tilbage igen. – Balancen og kvalitet.. fin og man bliver ikke skuffet men bedste dram til dens pris er der bestemt ikke tale om.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).