Jack Daniel's Tennessee Fire

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Tennessee Fire er en kanel-tilsat whiskybaseret likør hvor “kanelvand” og den velkendte Old No.7 Tennessee whisky er blevet sammenblandet. Jack Daniel’s ramte plet med deres Jack Daniel’s Tennessee Honey og selv om Tennessee Fire ikke blev helt samme succes har den fået lov at blive, for at tage kunder fra den velkendte Sazerac’s Fireball Whisky.

Tennessee Fire er for Jack Daniel’s selv, en kanal til at få fat på nye kunder og langsomt få dem gjort grydeklar til selve kerneudgivelsen, nr. 7. – Om en flaske Tennessee Fire vil få dig fra ikke-whiskydrikker til whiskydrikker vil sikkert ikke være tilfældet men måske det virker hos et par personer.

Næse:

Kanel i en yderst tydelig mængde, honning, brændt toastbrød efterfulgt af en smule kirsebær. Ingen sødme og selve alkoholden er godt skjult hvilket både er pga. den lave alkoholprocent men nok mest kanel-sparket.

Smag:

Er man til mærkant kanel vil den være yderst let at drikke, en smule krydderi, kirsebær, honning og yderst svag vanilje (amerikansk eg). Særligt hvis over is, vil man slet ikke bemærke noget alkohol overhovedet vis man er vant til at drikke whisky neat. Mundfølelsen er tykt og fedtet.

Afslutning:

Ubalanceret men kanelmængden gør, at hvis bare man søger kanel, så er afslutningen god. Tilpas varm og sød

Resultat, tanker og score:

Resultat: 35/100.

Den gør hverken noget rigtig godt eller rigtig dårligt og det bedste at skrive må være, at den er bedre end en Fireball Whisky, hvilket er alt man behøver at vide. Allerede inden købet og da vi her står med noget under 40%, ja så vil det aldrig kunne kaldes sand/ægte whisky og ens forventninger er derfor lidt naehæ´. Tennessee Fire vinder på smagen af whisky hvor Sazerac’s Fireball Whisky mere smager af kanel blandet med et eller andet, der prøver at smage som whisky.

Sjovt at drikke men kvalmende i store mængder. – Vil egne sig rigtig godt til diverse drinks og hurtige shots, som de også selv lægger op til i diverse drinksopskrifter.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).