Power's Gold Label

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Power’s Gold Label kunne sagtens være Glenfiddich 12s lillebror hvor pris vs. kvalitet ikke er langt fra nævnte. De er dog langt fra hinanden smagsmæssigt og så alligevel ikke for begge er budgetvenlige med god værdi og enten er man til den ene eller anden. Vi har givet denne en bedømmelse på 45 hvor vi gav Glenfiddich 12, 46.

Denne er tredobbelt destilleret i Midleton, der er brugt ex bourbon fade og så er den ikke-chill filtreret. Alkoholprocenten er på 43,2% og så er der tale om en 60/40. Dvs. 60 pot og 40 korn.

Som mange andre nævner rundt omkring på nettet. Så ser det hele billigt ud og navnet “Power’s”, gør intet bedre men faktisk et nogenlunde køb der ikke er en smid-væk dram.

Priser / Awards:

 • Silver, Irish Whiskey – Deluxe Blend – 2014 International Wine & Spirit Competition

Næse:

Maltet byg er hurtigt på banen hvor fyrretræ også vil “lege” med i front. Honning og karamel slås for en andenplads efterfulgt af svagt korn og græs.

Mund:

Malt i en skønherlig blanding med æble der dog ikke er alt for balanceret men yderst flot ift. hinanden. Korn og lyst brød i en blanding med sommerens blomster og græs, som er let at smage sig vej til og så er der en anelse krydderi. Lidt metal blev fundet i smagen, så den har desværre lidt unghed over sig, men ikke nok til at ødelægge noget.

Afslutning:

En lynkineser hvor svummmmm er blevet til et piff’e og igen vil enhver whiskykender finde tydelig unghed (metal) men ellers står den her på malt sødme, karamel og lidt honning.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 45/100.

Egentlig hverken bedre eller dårligere end en Glenfiddich 12, blot anderledes så et køb af begge vil nok ikke være helt dumt, såfremt man er til lidt variation hvor værdi for pengene er at finde og “klassisk” er hvad man søger. – Har du kun til en af disse, så skal du gå uden om denne.

Den er alt andet end kompleks og overrasker ikke men fin til hverdagshygge. Personligt er det kun en der vil blive købt hvis på 30% udsalg eller mere.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).