Proper No Twelve (Conor McGregor)

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Efter lang tids venten har vi endelig fået mulighed for at anmelde denne Proper No Twelve som Conor McGregor står bag. Conor McGregor er en meget kendt MMA-udøver og er også kendt for altid at være yderst velklædt.

Det var i 2017 efter nederlaget til Floyd Mayweather i 2017 at Conor McGregor meddelte, at han var på vej med hans egen whisky og det er hans virksomhed Eire Born Spirits som har brand-ejeskab over denne dram men ellers er der tale om Bushmills Distillery. Denne Proper No Twelve distribueres i øvrigt af Proximo Spirits på det globale marked.

Ved hvert salg doneres der i øvrigt $5 til first-responder organisationer, dog max. $1 million årligt. Ellers så; 70 cl , Triple Destilleret og på 40%.

Næse:

Meget afdæmpet næse hvor alt virker “udvandet”. Tydelig pære, vanilje og metal. Hurtigt efterfulgt af vanilje, eg, grønt æble, korn og karamel. Små hints fra citrus og nødder, ala svag jordnøddesmør blandet med mandler. Anelse acetone-noter men sikkert bare en forlængelse af dens metal.

Mund:

Som tyndt vand hvor både pære og grønt æble skinner igennem, efterfulgt af honning, eg og korn. Tydelig honning og vanilje som er blevet blandet med metal.. så ung er denne Proper No Twelve. Bagerst og yderst afdæmpet, eller alt i denne dram er afdæmpet men karamel, nødder, roasmarin og timian er godt skjult.

Afsluntning:

Kort slutning men nær mellem af længe. Pæren møder her vanilje, stærkt efterfulgt af metal og acetone.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 26/100.

Vi har ved udgivelsen kun kunnet finde den til salg hos Whisky.dk til kr. 369,- herhjemme hvor vi også selv har købt den, og det var til 394,- inkl. forsendelse hvilket man roligt kan sige er utrolig dyrt ift. hvad man får for pengene.

Drammen er egentlig OK men ikke bedre end den billigste Bushmills og dens balance, ja den er en by i Rusland. Faktisk så tror vi, at vi ved, hvorfor Conor McGregor har skabt denne og til en al’ for høj pris. – Når man har haft et nederlag, så har man brug for at være deprimeret længe og så skal man da have sig en Proper No Twelve så denne følelse ikke forsvinder det næste lange stykke tid. Den vil også være oplagt til en begravelse hvor budgettet er de ca. 350,- og man ønsker at modtageren af denne dram, skal forblive i det mørkeste hul længst muligt.

Lidt for groft? vi beklager men så hop hertil og vi nøjes med at skrive, at den vil være god til cocktails. Og jep, vi brugte 300,- ekstra for at kunne tage et flaske-billede med en lille Conor McGregor figur. Skål.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).