Skeleton Key Blended Scotch Whisky

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Brewdog er kendt for sin øl, øl, øl.. Men der er meget andet i deres lineup, bl.a. rum og whisky hvor sidstnævnte bl.a. er gjort muligt, med hjælp fra Duncan Taylor og Compass Box. Vi er selvfølig på Duncan Taylor -holdet med denne Skeleton Key da den var meget billigere og vigtigst, mulig at købe.

Heri finder vi primært single malt fra Glentauchers destilleri men der er også en lille andel af peated Bunnahabhain. Denne udgivelse er en del af deres ‘Boilermaker Series’ og dens alkoholprocent er på 46%.

Skeleton Key er tiltænkt at skulle parres op i mod deres Brewdog Jet Black Heart og skulle matche godt med kakao, ristet kaffe og bærfrugter som åbenbart er at finde i denne øl, hvilket vi ikke vil gøre os klog på.

Næse:

Havre- og honningkager er her blandet med duften fra svag kaffe og vådt træ. Så finder en meget afdæmpet røg vejen frem efterfulgt af citrus og en lille smule metal. Hints fra mælkechokolade og tynd æblejuice.

Mund:

Æble møder her friskskåret græs og citrus. Så finder honning og lidt salt vej efterfulgt af en meget lille smule intetsigende røg. Så kommer hints fra havre på samme tid med karamel. Andet at nævne er, at der er en svag smag af metal hele vejen igennem dens mund, som har man bidt sig hårdt i læben.

Afslutning:

Kort længde. Æble (Budget æblejuice) danser her rundt med metal og let karamel. Hints fra røg men dør hurtigt ud som var den ikke eksisterende.

Resultat, tanker og score:

Score: 34/100.

Det her smager i retningen af en suppe, der har kogt for længe, altså så “hårdt”, at grøntsagerne og evt. kartoffelstykker er blevet en del af suppen… Skrevet på en anden måde: Kogemutter har haft fuld knald på gryden, og så har hun haft fat i den store grydeske der bare er blevet rørt og rørt uden stop.

Alt glider ind i hinanden, den er tynd og så smager den rigtig billig, hvilket den også er. Faktisk bør denne blive begravet samme med filmen der bærer samme navn. – Måske den vil smage bedre sammen med Brewdog Jet Black Heart som de har tiltænkt.. men har man bestemt ikke lyst til at kaste penge efter nu.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).