Du har abonneret på Brevstgaard
Store! Derefter skal du gennemføre kassen for fuld adgang til Brevstgaard
Velkommen tilbage! Du er logget ind.
Succes! Din konto er fuldt aktiveret, du har nu adgang til alt indhold.
Succes! Dine faktureringsinfo er opdateret.
Opdatering af faktureringsinfo mislykkedes.

Smokehead High Voltage

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Sælger man ikke i det antal man kunne tænke sig, ja så er rebranding set før og nu har Smokehead givet den en ordentlig skalle med rå grafiske etiketter på deres flasker. – Netop for at få fat i de yngre og eventyrlystne whisky tørstige mennesker og de rammer sikkert spot-on. Iain Weir (Brand Director) udtaler selv “Det er ikke for alle, men det er okay”. Smokehead High Voltage køber man, hvis man er til tørv, røg og krydderi og ønsker at nævnte skal blæse gennem hovedet.

Den alm. Smokehead udgave har en alkoholprocent på 43% hvor denne (High Voltage Islay single malt) er skruet op på 58%. Derfor var valget let da masterofmalt muliggjorde denne dram.

Smokehead High Voltage white background / on paper

Farve:

Midt i mellem merbau og teak.

Næse:

Straks rammer tørv og røg som en hammer mod ansigtet. Ikke at det er den mest kraftige dram nogensinde men mere tørv og røg end så meget andet, der er let at få fat i. Trods nævnte er det stadig let at opfange malt, vanilje, jord, sort peber, karamel og paprika. Alkoholprocenten gør sig dejlig bemærket i næsen og med det samme man er over de magiske 54-56% føler man, at man står med en hvor næsehår kan falde ud ubemærket.

Mund:

Trods den høje alkoholprocent så er alkohol, tørv og røg i en næsten perfekt balance og varmen er til stede som den bør være. Mens tungen bliver sparket godt rundt er malt og karamel let prikkende på tungen. Peber sætte sig i mundhulen og klæber til ens tungebånd så den overrasker godt. Svag jern, jord, salt og chokolade kan opfanges.

Eftersmag:

Længden er lang og det samme gælder for røgen hvor tørv og alkoholden hurtigt stikker af. Tilbage står man med jord, salt og mørk chokolade.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 88/100.

Ud fra dens etiket/label vil mange tænke, at hjertet sikkert er mere med her end i selve drammen og er heldigvis ikke tilfældet. Yderst flot skruet sammen og et køb værd men om man vil have den stående fremme forrest er nok mere tvivlsomt. Prisen er til den høje side og vi kunne på publiceringsdatoen, slet ikke finde den til salg herhjemme desværre.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Medarbejder hos Herning HF & VUC


 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.