Start her

Hvilken landingsside du i første omgang har besøgt, skal vi ikke gøre os klog på men nu er du på denne og det er sikkert sidebesøg nr. 2, som du besøger her hos os… og derfor, vil vi gerne sige tak!

WhiskyGentlemen er skabt på baggrund af, at det ikke har været muligt at finde ordentlige anmeldelser af whisk[e]y hvor indholdet er på dansk. – Vi sælger ikke whisky!

WhiskyGentlemen blev startet i november 2017. Navnet WhiskyGentlemen har vi valgt idet en endelse som f.eks. .dk er for kedeligt og skulle vi blive træt af WhiskyGentlemen, så kan vi skifte til WhiskyGentle uden tab ift. søgemaskineoptimering mv.

Det der er vigtigst for os:

 1. Vi er uafhængige på alle punkter. – Review flasker anmeldes/bedømmes som var disse købte og vi er ikke bange for, at nævne det negative eller lige frem dårlige. Vi har set flere eksempler i rom-anmeldelsesverdenen hvor samples bliver skamrost trods halvhjertet produkt.
 2. Vi tillader ikke betalte anmeldelser eller links. – Det sker dog vi linker ud pga. skarp pris, at importøren er værd at nævne eller en google-søgning sikkert ikke vil give dig det søgte. – Vi linker ofte til importøren og billigste købssted ved publicering. Vi anbefaler altid, at du selv indhenter den bedste pris, ved bl.a. at benytte dig af Google Shopping.
 3. Vi ved, at du måske køber din valgte dram på baggrund af reviews/anmeldelser. – Derfor har vi ingen betalte artikler eller finpudsede anmeldelser.
 4. Vi tager som regel udgangspunkt i “flasker” der er til at betale, dvs 250-999,- (Dette gør også at vi mere hyppigt kan anmelde nye).
 5. WhiskyGentlemen skal være gratis at holde kørende. (Dvs vi bruger så godt som intet på hosting, premium DNS, CDN, WAF, SEO mv.)
 6. Overskydende whisk[e]y bruges til gode formål. Vi giver det bl.a. væk.
 7. Nye flasker/drams hver uge. – Vi tager forbehold for ferieperioder, travlhed mv.

I ft. marketingsøjemed er WG (WhiskyGentle.men) skruet således sammen:

Vi har en 80% push og 20% pull -strategi. Dvs 80% af de drams/flasker vi anmelder er noget, som vi selv synes er “sjovt” og de resterende, er hjemkøbt på baggrund af popularitet el. søgninger gjort på whiskygentle.men. Vi har afsat ca. 1.500,- om måneden til push.

Er du ny i denne “verden” og ikke har nogle smagspræferencer overhovedet. Anbefaler vi at du giver dig i kast med at se alle vores whisky anmeldelser her. – For rodet? Du kan få et alfabetisk overblik her.

Vi anbefaler i øvrigt dine drams nydes med omtanke og ikke når du f.eks. skal ud og kører i trafikken.

Velkommen til!


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.