Du har abonneret på Brevstgaard
Store! Derefter skal du gennemføre kassen for fuld adgang til Brevstgaard
Velkommen tilbage! Du er logget ind.
Succes! Din konto er fuldt aktiveret, du har nu adgang til alt indhold.
Succes! Dine faktureringsinfo er opdateret.
Opdatering af faktureringsinfo mislykkedes.

Stork Club Single Cask Edition 3

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Tysk whisky fra Spreewood Distillers (førhen kendt som Sloupisti), placeret i byen Schlepzig, Tyskland som er beliggende ca. en times kørsel fra Berlin med modning i Bordeaux-rødvin fade hvor aftapningen er sket efter 1600 antal dage. Batch 3 af denne Stork Club Single Cask består af 800 aftappede flasker i alt hvor vores har flaskenr. 666 (cask no 172). – så vi fik “number of the Beast”.

Dens alkoholprocent er på 55% hvilket er dens fadstyrke.

Næse:

Meget blomsterparfumeret næse efterfulgt af vanilje, karamel og metal. Dernæst kommer diverse “søde” dessertvin-noter til, blandet med malt-sødme og mango. Svage hints fra hvid friskkværnet peber, hindbær, nøddemix som fra en nyåbnet pose, hørstof og rapsmark.

Mund:

Træ og metal og dernæst trædder dens dessertvin-noter (sherry men meget mere sødt i det, end normalt) i karakter efterfulgt af en let opvarmet karamel. Så finder skovbær og hvide peber vej og her er lidt mælkechokolade også til stede, efterfulgt af let citrus. – Fra start til slut er der lidt en smag af harsk smør.

Afslutning:

Kort længde.. men en del vil helt sikkert finde denne som værende mellem af længde medmindre, at man har indtaget en vis whiskymængde. Til slut er den harske smør tydelig i en blanding med malt og metal efterfulgt af svag hvid peber og diverse skovbær i en stor stor pærevælling hvor disse roder rundt mellem hinanden.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 67/100.

Indrømmet, dens label/etiket er tiltalende, på en eller anden måde, så denne Stork Club Single Cask Edition 3 blev hjemkøbt alene af denne grund og forventningerne har derfor været yderst lave.

Den kan hverken anbefales eller frarådes… den er ganske udemærket, (dens alder og pris taget i betragtning) men med en pris på ca. 360,- er den prissat lidt for dyrt ift. dens oplevelse. Såfremt kr. 250-275,- for denne, og den vil være et fint fund til prisen.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Medarbejder hos Herning HF & VUC


  1. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
  2. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
  3. Hootsuite Social Marketing Certification.
  4. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
  5. Google Analytics for Power Users.
  6. Google Shopping ads Certification.
  7. Google Ads Search Certification.
  8. Google Analytics for Power Users.
  9. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
  10. *For datoer mv. - Se LinkedIn.