The Wild Geese Irish Honey Liqueur

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Honning likør produceret i Irland fra The Wild Geese der bl.a. står bag den hæderlige blend, The Wild Geese Irish Whiskey Limited Edition Blend som vi har anmeldt. I denne honning likør skulle der være tale om The Wild Geese Classic Blend i en blanding med ægte honning fra Tipperary og Kilkenny områderne.

Vi har egentlig kun købt den hjem idet vi ville se, om den er lige så forfærdelig som Jack Daniels Tennessee Honey Whiskey Liqueur. Alkoholprocenten er på 35%.

Priser / Awards:

 • Meget god, kan stærkt anbefales – Ultimate Spirits Challenge 2015, US.
 • Bronze – San Francisco World Spirits Competition 2015, USA.
 • Bronze – International Spirits Challenge 2015, UK.
 • Silver – International Wine & Spirits Competition 2015.

Farve:

Stilkeg.

Næse:

Det første på næsen er honning i en blanding med sukkersirup og majs hurtigt efterfulgt af appelsinskal. Svag krydderi og så er der en anelse af hubba bubba tyggegummi.

Smag:

Så glat det bliver feminint, må man skrive det? Nå, utrolig meget honning og det kunne næsten lige så godt være honning med tilsat vodka, for whiskyen gør ikke meget her andet end lidt “bid”. Svag metal er til stedet så idet at The Wild Geese Classic Blend er kendt for at smage ung er beviset nok her, at det faktisk er hvad der er i. Anelse krydderi og igen en smule hubba bubba tyggegummi. Appelsin er der bestemt også men opfanges først ved en god mængde.

Afslutning:

Kort afslutning hvor honning er lettest at bemærke hvor sukkersirup bliver en belægning i munden og igen har vi hubba bubba tyggegummiet der sikkert vil få nogle tilbage i tiden og ellers bare svag vanilje.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 22/100.

Hverken bedre eller dårligere end Jack Daniels Tennessee Honey Whiskey Liqueur men anderledes. JD’en har vi dog noteret til en bedømmelse på 25/100 så lidt bedre må den havde været men er ved at være et stykke tid siden og uden et flot billede, af flasken med indhold, kommer den ikke op. Er man til det søde så vil denne være et hit og er man til hubba bubba tyggegummi smagen… Så skal man købe denne frem for JD’en.

Med is bliver den mere drikkelig da honningen så er mere afdæmpet men det samme gælder for alle andre smage, så gør denne ikke mere interessant. Vi vil helt sikkert afprøve den med et par drinks engang i fremtiden. – Kan man forbedre den og er der noget den mangler? Ja, tilsæt blot meget mere whisky.

Noget vi har moret os over er (og tak til Bilka), at denne blev sendt fra Dansk Supermarked Returcenter (nu Salling Group Returcenter).

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).