WhistlePig FarmStock Rye Crop No. 002

Ron Brevstgaard
Ron Brevstgaard

Til denne Farmstock Rye Crop No. 2 er der gjort brug af 32% af deres egen 2-års rug. 45% 6-års rug fra MGPI of Indiana, LLC (MGP) hvor den resterende andel består af 10-års rug fra Alberta Distillers i Canada. Ift. fade anvendt er der tale om Vermont White Oak fældet omkring WhistlePig gården og så er alkoholprocenten på 43%.

I Vermont er whistlepig-gården en af de ældste med sin start i 19. århundrede. Forresten, på trods af grisen som er en del af logoet. Så er en WhistlePig faktisk et skovmurmeldyr der når fare er på færde, give en høj fløjten.

Næse:

Både pære og grønt æble efterfulgt af rug, toastbrød (lige fra brødristeren) og appelsin samt peber. Anelse bålrøg og diverse krydderi som
bl.a. chipotle og spidskommen (hele). Næsen er ret så kraftig og robust, eller med andre ord, tung og frembrusende hvilket er helt ok da noterne er i en fin balance.

Mund:

Typiske rye noter i en blanding med citron og nyklippet græs efterfulgt af karamel og let bålrøg. Godt med peber og en tydelig pære hvorefter grønt æble følge efter. Hints fra karamel og kanel.

Afslutning:

Medium af længe og til den tørre side, så ikke en der vil hjælpe til med hosten i hvert fald. Godt med behagelig krydderi og let bålrøg med en anelse sødme fra æble og karamel. Egetræ smag hænger i munden længe.

Resultat, tanker og score:

Resultat: 63/100.

Den røde tråd er i hvert fald blevet klippet over eller også blev den aldrig ophængt. Ift. andre drams herfra vil det være synd at stå med denne i skabet. Særligt når deres 10 års koster det samme hos MoM netop nu. – Så køb den i stedet til de ca 625,-

Glemmes alt andet smagt fra WhistlePig. Ja, så er den ganske fornuftig men så snart brandet kommer på, forventes der mere. Balancen og kompleksiteten er fin men vil hellere smage deres 10 års igen el. bedre. *Det har nok hellere ikke hjulpet at navnet får mig til at tænke på sangen “DJ Aligator Project – The Whistle Song”.

Whisky

Ron Brevstgaard

IT-Supporter, Herning HF & VUC. + Tidligere Linux Sysadmin / Systemadministrator (5 års erfaring). +8 års erfaring med SEO og link building +11 års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops.

Kommentarer


 1. Minimal og anonym sporing af brugeradfærd.
 2. Eneste brug af cookies er _cfduid og _cflb - WAF og Load Balancing.
 3. Ingen deling af data med f.eks. Google.
 4. Databehandlingsaftale lavet med Cloudflare.
 5. Databehandlingsaftale lavet med DigitalOcean(DO).
 6. Kontaktformular er tilknyttet ProtonMail.
 7. Automatisk sletning af mails efter 30 dage.
 8. Filer modtaget opbevares med AES256 i CFB-mode.
 1. Ansible Advanced - Hands-On - DevOps.
 2. Google IT Support Professional Certificate.
 3. The Complete Node.js Developer Course (3rd Edition).
 4. Certified Microsoft Innovative Educator (MIE).
 5. Hootsuite Social Marketing Certification.
 6. Google Fundamentals of Digital Marketing 2019.
 7. Google Analytics for Power Users.
 8. Google Shopping ads Certification.
 9. Google Ads Search Certification.
 10. Google Analytics for Power Users.
 11. Aruba Certified Network Security Associate (ACNSA).
 12. *For datoer mv. - Se LinkedIn.
 1. Introduktion til PowerShell (Teknologisk Institut).